Labels


De films en games die ik review geef ik een label. Zo een label geeft snel aan wanneer je een film kunt kijken of een game kunt spelen. De labels zijn uiteraard gebaseerd op mijn eigen mening dus het kan zijn dat je het er niet mee eens bent

Films

First date: De naam zegt het eigenlijk al een klein beetje. De eerste date! De film is dan ideaal om gezellig met je toekomstige vriend/vriendin te gaan kijken. Er wordt niet teveel van je aandacht gevraagd zodat je toch nog elkaar kunt leren kennen.
Feel-good film: Gewoon een avondje genieten van een film en met een goed gevoel naar bed gaan!
Romantic night: Wil je indruk maken? Of een romantische sfeer creëren? Dit is dan een aanrader! Lekker samen op de bank wegzwijmelen bij de film. 
No brains needed: Soms heb je van die dagen dat je als een zombie voor de buis zit. Dit is dan de perfecte film om naar te gaan kijken. Je hoeft niets te doen dan alleen maar voor je uit te staren.
LOL: Laughing out loud! Een grappige film doet het eigenlijk altijd wel goed.
Nothing better to do: Verveel je je en heb je niets beters te doen? Kies dan een film met deze label!
Intriguing: Een leerzame documentaire of een film die je aan het denken zet.
Girls only: Een hok vol met kippen! Of ook wel een avondje met de meiden. Dat wordt een echte chickflick kijken dus!
Bro’s night: Met de mannen voor de televisie gaan brullen! Een heerlijke mannenavond dus
Another (sick) day in bed: Lig je gebroken in je bed of halfgaar op de bank? Films met deze label zullen je wel door de helse avond heen slepen.
Creepy!: Films met deze label bezorgen je nachtmerries, een bange avond of gewoon een leuke avond met schrikmomentjes (het is maar wat je gewend bent!).

Games:

Challenge accepted: Zin in een uitdaging? Games met deze label houden je voorlopig wel even bezig en blijven je uitdagen!
I’m puzzled!: Je hoeft niet gek te zijn van kruiswoorden of sudoku’s. Maar deze label zorgt ervoor dat je even lekker kunt puzzelen/quizzen.
Girls just wanna have funSommige meiden houden van schattige games. Beetje koken of beetje met mode bezig zijn… De games met deze label zijn hier ideaal voor!
Kids will love thisGames met deze label vermaken de kids wel even. Altijd leuk om als een volwassene te spelen maar dit hou je niet lang vol.
Just killing timeWeet je even niet wat je kan gaan doen maar wil je wel iets doen? Deze games zullen je helpen de avond door te komen.
Piece of cakeTe simpel voor woorden! Leuk voor een keertje…
The party’s here!: Avondje met vrienden? Deze games zullen er een echte party van maken! Gezellig met z’n allen aan de partygames.
I’m hooked!: Spellen die het geld zeker waard zijn! Het is niet zomaar een spel maar eentje die je uren zoet houdt en een waardige toevoeging aan je collectie.

Heb je nog leuke suggesties voor labels? Dan mag je dat natuurlijk altijd naar mij sturen! Je kan mij mailen info@watchandplay.eu, Facebooken Watch and Play of tweeten @WatchAndPlayEU .